afbeelding categorie Neopreen & foam sleutelhangers met drijfvermogen

Neopreen & foam sleutelhangers met drijfvermogen

Drijvende sleutelhangers met een speels en vrolijk karakter

EVA foam: vrolijk en opvallend

EVA foam sleutelhangers zijn erg populair bij scholen en bedrijven door hun opvallende en vrolijke kleuren. U kunt zelf de kleurlagen combineren. Door het schuimrubberachtige materiaal zullen de sleutels niet direct zinken als ze in het water vallen.

Neopreen: bekend in de watersport

Een gevoerde Neopreen sleutelhanger is gemaakt van het bekende wetsuit materiaal. Dankzij het drijvend vermogen is het ideaal voor de watersport en -recreatie aan de waterkant. Ook leuk als presentje na het behalen van een duikbrevet of het afnemen van een surf les.

Voordelen EVA foam en Neopreen sleutelhangers

 • Geen paniek meer als sleutels in het water vallen door het drijvend vermogen
 • Licht gewicht
 • Zacht materiaal, voorkomt krassen
 • Vrolijke en frisse uitstraling
 • Eigen vorm mogelijk
 • Betaalbare premium

Waarom bestellen bij Europlan?

 • Kleuren zelf te kiezen
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 • Adviserende en begeleidende rol
 • Snelle service
 • Gratis digitale drukproef

Sleutelhangers voor recreatie en activiteiten op het water

Wanneer u zich vaak begeeft op en rond het water, wilt u uiteraard niet dat uw sleutels naar de bodem zinken als ze per ongeluk in het water vallen. We kunnen de drijvende sleutelhangers bedrukken met uw bedrijfsgegevens of logo, zodat uw die altijd binnen handbereik van uw klant zijn.

Een drijvende sleutelhanger is dan ook een leuke en zeer praktische reclame uiting.

Uitvoeringen drijvende sleutelhangers

EVA foam sleutelhangers

Materiaal en drijfvermogen

Het EVA foam is een schuimrubberachtig materiaal met veel poriën waardoor het veel drijfvermogen heeft. Hoe  groter en dikker het ontwerp is, hoe meer drijfvermogen er ontstaat.

Kies zelf de kleuren foam

Kenmerkend voor EVA foam sleutelhangers zijn de opvallende kleurlagen die u zelf kan samenstellen. De sleutelhangers trekken hiermee veel aandacht en zijn makkelijk terug te vinden.
Vanwege het vrolijke en opvallende karakter, worden ze vaak gekozen ter promotie van campagnes voor o.a. scholen, bedrijven en overheidsinstellingen.

Eigen vorm

Kies voor een toepasselijke vorm, zoals bijvoorbeeld een boot of laat het foam stansen in letters, zoals bij de bekende BOB sleutelhanger campagne is gedaan!
Vanwege het zachte materiaal, zijn de eenmalige extra kosten van een snijmal erg laag.

Neopreen: een begrip in de watersport

Materiaal en drijfvermogen

Neopreen is een rubberachtig materiaal en wordt veel in de watersport gebruikt voor o.a. surfpakken / wetsuits. De Neopreen sleutelhangers zijn opgevuld met Polyethyleen schuim om het extra drijfvermogen te geven.

Give-aways voor de watersport branche

Een gevoerde Neopreen sleutelhanger is een waardevolle attentie voor watersporters dankzij het drijvend vermogen. Het grappige gebruik van het welbekende wetsuit materiaal geeft deze sleutelhangers een sportieve uitstraling.

Het is een leuke give-away voor de leden van uw watersport vereniging en uiterst geschikt als presentje na het behalen van een duikbrevet of het afnemen van een surfles.

Specificaties

Basismodellen

Op onze website bieden we een gevarieerd assortiment aan van standaard drijvende sleutelhangers met een vaste vorm en maat.

Eigen ontwerp vorm en afmeting

Het is ook mogelijk om een foam of Neopreen sleutelhanger te laten maken aan de hand van een eigen ontwerp. U kunt dan zelf bepalen wat de gewenste vorm, afmeting en uitvoering is.

Neem gerust contact op voor een persoonlijk advies en gepaste offerte.

Alle foam sleutelhangers worden standaard bevestigd met een nylon koortje met daaraan een klein foam drijvertje & splitring.

De Neopreen sleutelhangers worden bevestigd met alleen een splitring.

Drijvende sleutelhangers worden altijd op maat gemaakt, de levertijd is hierdoor ong. 5-6 weken.

Heeft u een spoedopdracht, neem vooraf contact met ons op.