afbeelding categorie Textiel / stoffen sleutelhangers

Textiel / stoffen sleutelhangers

Stoffen sleutelhangers in vele soorten en maten

Een textiel sleutelhanger is fijn in gebruik

Deze sleutelhangers worden gemaakt van verschillende zachte materialen, denk hierbij aan polyester en vilt. Hierdoor is de sleutelhanger flexibel, ze voelen prettig aan in de hand en zullen geen krassen veroorzaken. De meest bekende stoffen sleutelhanger is de Remove Before Flight tag. Deze is in vele maten en uitvoeringen te bestellen. Door het te laten weven of borduren geeft u het een unieke en schitterende uitstraling.

Keycords – lanyards samenstellen

Een veel gekozen item binnen deze groep zijn de keycords. Dit is de ideale gift voor op beursen, evenementen en scholen. Stel uw keycord naar eigen wens samen door te kiezen uit vele trendy kleuren, bepaal zelf de lengte en breedte, kies een specifieke sluiting en laat uw keycord bedrukken. Tevens kunt u er voor kiezen om een pvc badgehouder mee te bestellen.

Vilten sleutelhangers met bedrukking

Wilt u een reclamedrager die echt zacht is, dan kiest u voor vilten sleutelhangers. Vilt heeft een harige structuur en is zeer licht van gewicht. Vilt kan in allerlei vormen gesneden worden en is verkrijgbaar in vele kleuren. Laat één of beide zijde(n) van het vilt bedrukken om uw boodschap weer te geven.

Voordelen van een stoffen sleutelhanger

  • Zacht, sterk en buigzaam materiaal
  • Borduren, weven of sublimatie mogelijk
  • Voorkomt krassen op de lak van uw fiets, scooter of motor
  • In vele kleuren en vormen te maken

Waarom bestellen bij Europlan?

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Hoge kwaliteit
  • Adviserende en begeleidende rol
  • Biedt vele toepassingen en mogelijkheden aan
  • Gratis digitale drukproef

Stoffen sleutelhangers in eigen vorm

Stof is een uiterst geschikt product om uw logo of figuur met een specifieke vorm te vertalen naar een sleutelhanger. Maak bijvoorbeeld een superheld waarbij de details in verschillende kleuren geborduurd of geweven worden. Iedereen zal blij verrast zijn bij het ontvangen van zo’n mooie textiel sleutelhanger.

Personaliseren van textiel sleutelhangers

Weven en borduren

Op een stoffen sleutelhanger is het mogelijk een logo of tekst te laten weven of borduren. Het grootste verschil tussen beide technieken is, met weven blijft het logo oppervlakkig en met borduren komt het logo er verhoogd boven op te liggen. Indien een logo of afbeelding veel kleine details of letters bevat, dan adviseren wij om het te laten weven.

Sublimatie bedrukking

Het is ook mogelijk om uw logo of afbeelding weer te laten geven d.m.v. sublimatie (full color) bedrukking. Met deze druktechniek worden afbeeldingen extra nauwkeurig weergegeven.

Specificaties

Onze stoffen sleutelhangers worden uit de volgende materialen vervaardigd: Polyester, polypropyleen, badstof, satijn en vilt.

Al deze materialen kunnen in veel verschillende kleuren geleverd worden. 

Alle materialen kunnen in veel verschillende kleuren geleverd worden. 

Basismodellen

Op onze website bieden we diverse textiel sleutelhangers aan met een vaste vorm. Bij al deze vaste modellen kan de afmeting nog aangepast worden.

Eigen ontwerp vorm

Het is ook mogelijk om een stoffen sleutelhanger te laten maken aan de hand van een eigen ontwerp. U kunt dan zelf bepalen wat de gewenste vorm, afmeting en uitvoering is.

Neem contact met ons op voor passend advies en een op maat gemaakte offerte.

Voor alle modellen kan er uit diverse sluitingen gekozen worden. Wenst u een specifieke sluiting die niet getoond wordt, neem dan contact met ons op. 

Stoffen sleutelhangers worden altijd op maat gemaakt, de levertijd is hierdoor ong. 4-5 weken.

Heeft u een spoedopdracht, neem vooraf contact met ons op.