afbeelding categorie Sport sleutelhangers

Sport sleutelhangers

Voor elke sportliefhebber een unieke sport sleutelhanger

Doeltreffende sport sleutelhangers

Europlan heeft een uitgebreid assortiment aan sport sleutelhangers. Voor elke sport is er wel een geschikt model te bestellen. Zo zal elke fanatieke sporter het enorm waarderen om van zijn eigen sport een mooie sleutelhanger te ontvangen.

Voordelen van sport sleutelhangers

 • Creëren van betrokkenheid bij de sportclub of -vereniging
 • Hoge attentie waarde
 • In verschillende materialen verkrijgbaar
 • Voor elke sport een geschikt item
 • Naast standaard vormen ook een eigen vorm mogelijk

Waarom bestellen bij Europlan?

 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 • Meeste sleutelhangers uit voorraad leverbaar
 • Eigen vorm mogelijk
 • Adviserende en begeleidende rol
 • Snelle service
 • Groot assortiment

Sleutelhangers voor clubs en verenigingen

Verras uw leden met een toepasselijke sport sleutelhanger uitgevoerd met uw eigen clublogo, -naam  en -kleuren. Of bent u een ondernemende vereniging die jaarlijks een leuk toernooi organiseert, dan is een presentje voor alle deelnemers een  leuke herinnering aan dit evenement. Onze sport sleutelhangers zijn hier uitermate geschikt voor.

Of het nu gaat om een shirt sleutelhanger, een voetbal sleutelhanger of een tennisracket sleutelhanger, voor elke sport is er wel een geschikt model te bestellen.

Personaliseren van sport sleutelhangers

Materiaal keuze

De meeste modellen zijn gemaakt van plexiglas of metaal. Uiteraard kunt u ook voor een ander materiaal kiezen zoals bijvoorbeeld Neopreen, rubber, textiel of foam.

Mogelijkheden bedrukken met logo / reclame

Wilt u uw sport sleutelhanger bedrukken? Dat is uiteraard mogelijk. Bij alle voorraad modellen wordt uw het logo of de afbeelding van uw club of vereniging in full-colour gedrukt, zodat deze goed tot zijn recht komt.

Bij alle andere type is de bedrukkingtechniek afhankelijk van het materiaal. Enkele voorbeelden zijn: laser gravering, zeefdruk, blinddruk en borduren.

Specificaties

Basismodellen

Er zijn diverse modellen uit voorraad leverbaar, zoals de plexiglas T-shirt sleutelhanger. Ook zijn er diverse metalen ontwerpen in ons assortiment. Deze hebben aan de voorzijde een venster waar achter uw gegevens getoond kunnen worden en op de achterzijde is de specifieke sport in reliëf weergegeven. Denk hierbij aan een voetbal, basketbal en golfbal.

Voor elke sport is er wel een unieke sleutelhanger te bestellen.

Eigen vorm

Het is ook mogelijk om een sport sleutelhanger te laten maken aan de hand van een eigen ontwerp. De mogelijkheden voor het ontwikkelen van een unieke eigen sleutelhanger zijn onbeperkt, qua materiaal, vorm en bedrukking.

Neem gerust contact op voor een persoonlijk advies en gepaste offerte.

Alle voorraad sport sleutelhangers worden standaard bevestigd met een metalen splitring. Voor alle ander modellen kunt u zelf een keuze maken uit diverse sluitingen.

Binnen 3 weken heeft u een voorraad sport sleutelhanger met full-colour bedrukking in huis. Kiest u voor een sport sleutelhangers met eigen vorm, dan is de levertijd ong. 5 á 6 weken.

Snellere levering gewenst?

Indien nodig kunnen we de bedrukte sleutelhangers met een spoedservice extra snel leveren. Neem hiervoor contact met ons op.